Bulldog

Måste bara tipsa om en hudvårdsserie som heter Bulldog som jag verkligen gillar. När man jobbar som sotare så utsätts ju huden för ganska mycket smuts, och jag upplevde att jag blev väldigt torr förut när jag tvättade och skrubbade mig, men sedan jag började med Bulldog så har huden blivit väldigt len och fin. Den känns friskare. Jag använder bland annat deras duschtvål, ansiktstvål och hudkräm. Krämen har dessutom lite solskyddsfaktor i sig, vilket är väldigt bra. Jag brukar smörja in mig med solkräm om jag vet att jag ska vara ute mycket, men ute är man ju varje dag och det är bra att ha lite solskydd i den vanliga krämen.

Jag beställer produkterna från finamig.se som är en e-butik för hudvård. Märket finns på många andra ställen också, men min sambo Lena beställer smink online från samma sida så vi brukar beställa tillsammans. Det är dessutom bra priser där. Bulldog har också många bra produkter för rakning som jag också använder. Det är en hudvårdsserie som är framtagen speciellt för män. En annan sak som jag verkligen gillar med märket är att produkterna inte innehåller några animaliska ingredienser och de är inte heller testade på djur.

bulldog

När jag var yngre var jag inte så noga med att ta hand om min hud, men jag märker ju nu när jag gör det vilken skillnad det är. Och dessutom förändras ju huden ju äldre man blir. Den får andra behov, och är man ute mycket som jag är så får den också speciella behov. Det gäller att hela tiden utgå från var man är i livet och vad man gör, och hitta bra produkter som kan stärka där det behövs. Och så måste man förstås utgå från sin hudtyp också. Vissa har torr hy, vissa har fet och vissa har blandat, och det ger också olika behov.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *