Då var man med katt då

Jag tror det var i maj som jag skrev om att min sambo Lena var på mig om att skaffa katt. Då var tidpunkten inte den bästa med tanke på att vi var rätt så nya i huset och hade en hel del arbete framför oss. Vi har visserligen fortfarande mycket jobb kvar, men vi har ändå kommit en bra bit. Jag kunde med andra ord inte motivera att hålla kattskaffandet på is längre utan bestämde mig för att helt sonika överraska min bättre hälft med en liten kisse.

Jag visste att hon skulle tycka om det, så jag behövde inte fråga henne först. Hon har velat ha katt länge. Jag visste också att hon inte skulle bry sig om vilken katt det blev eftersom hon älskar alla djur. Själv kände jag att jag ville göra en insats för de katter som inte har fått den bästa starten i livet och tog därför kontakt med det lokala katthemmet. Det visade sig att de hade en kull kattungar som hade åldern inne att flytta hemifrån, så jag slog till på en sådan!

Så nu är vi med katt alltså, och det blev en väldigt söt liten kille som jag valde att döpa till Pelle. Jag tog mig friheten att döpa den eftersom det var jag som skaffade den, och Lena har inte sagt emot. Så nu är det en liten Pelle. Inte för att han är svanslös eller så, men jag tycker att det är fint kattnamn. Här kommer två bilder på det lilla livet!

katt

katt2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *