Första inlägget!

Nu är jag igång, och här kommer det allra första inlägget i min nystartade blogg! Jag heter alltså Martin Ulf Fredriksson, till vardags Uffe, och det är jag som är MUF. Det här är min första blogg, och jag startade den för att kunna dela med mig av mina tankar och funderingar. Det är väl lite som en dagbok kan man säga, fast en dagbok som delas med andra. Det är ju så populärt att blogga idag, och jag kände att jag också ville prova på det! Att blogga är ju till exempel ett bra sätt att kunna dela med sig av sin vardag till familj och vänner som man inte träffar varje dag.

Jag bor i Västerås med min sambo Lena, men ursprungligen kommer jag från Värnamo där jag även har större delen av min familj och släkt. Det var kärleken som förde mig till Västerås, och det verkar som att jag blir kvar här. Jag och Lena har nyligen köpt ett hus tillsammans, och nu är vi i full fart med att renovera det. Vi köpte det som ett renoveringsobjekt och var beredda på att det var mycket att göra, men man förstår nog ändå inte riktigt hur lång tid varje liten sak ändå tar.

Det är mycket jobb, och vi har en lång väg framför oss innan det är klart, men det är i alla fall roligt! Jag försöker att göra så mycket jag kan själv, och även om jag tycker att jag är ganska händig blir det också mycket ”learning by doing” om man säger så. Jag lär mig hela tiden nya saker, och det är väldigt roligt, men jag ser förstås till att bara göra sådant som jag känner att jag kan göra. Resten får proffsen sköta, för det viktiga är ju trots allt att det blir gjort ordentligt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *