Ska vi skaffa katt?

Min sambo Lena har länge velat ha en katt, men vi har båda tyckt att en katt inte passar i lägenhet. Nu när vi har ett hus, som dessutom ligger lite avskilt och inte så nära trafik och stora vägar, så har vi ju egentligen ett guldläge. Själv är jag väl inte så mycket av en kattmänniska, men jag måste erkänna att det skulle vara lite mysigt att ligga i soffan på kvällen och stryka en mjuk katt som spinner. Däremot tycker jag inte att tidpunkten är rätt. Det är så mycket nu med renoveringen, och att ha en liten kattunge springandes här skulle nog vara mer jobb än nöje.

Lena håller väl inte riktigt med. Om det vore upp till henne skulle vi hämta hem en kattunge i morgon, men jag tror nog att hon också innerst inne förstår att det vore bäst att vänta. Hon är dock ganska spontan som person, och det skulle inte förvåna mig om jag helt plötsligt möts av en kattunge i dörren när jag kommer hem från jobbet en dag. Det återstår att se helt enkelt, men jag hoppas att vi väntar med kattplanerna ett tag.

För övrigt har vi börjat kika lite på badrummet som ska renoveras. Vi har bland annat tittat på badrumsinredning och vad det kommer att kosta att göra det vi vill göra. Vi vill gärna ha en stor dusch som täcker hela kortsidan av rummet, en sådan där som inte har något duschdraperi utan har väggar av glasbetong. Dessutom vill vi ha klinkers på väggar och golv, och då gärna i något snyggt mönster. Vi får se hur det blir!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *