Tre olika typer av löshår

När det gäller löshår så finns det i huvudsak tre olika sätt att fästa det med: clip-ons, nail hair och tejp. Av dessa är clip-on den mest populära och den som de flesta nog kommer att använda sig av. Men alternativen har även de vissa fördelar, och för vissa är de att föredra. Att hitta bra löshår handlar inte bara om färg och hårkvalitet, utan även om hur det fästs.

Clip-ons
Clip-on kommer vanligtvis i set med hår i olika längder som gör att man kan skapa olika frisyrer. Clip-on löshår är lätt att använda sig av samtidigt som det är skonsamt mot håret. Detta i kombination med att det är lätt att variera sin frisyr med clip-ons. Det finns egentligen inga större nackdelar med Clip-ons, men om man har väldigt kort hår kan de vara lite knepiga att använda på ett bra sätt. Clip-ons är också den bästa lösningen för dig som har en aktiv livsstil.

Nail hair
Nail hair är ett lite konstigt namn, då det inte har något med ”nails” att göra. I stället fästs löshåret med hjälp av vax. Löshåret fästs genom att vax värms upp och sedan stelnar i håret när det kallnar. Nail hair passar de allra flesta, men kräver lite mer vård av håret än vad clip-ons gör. Det är också inte helt perfekt för den som lever ett väldigt aktivt liv, speciellt om detta inkluderar simning. Fördelarna är att nail hair är mer osynligt än clip-ons och är bra för den som vill ha en mer ”permanent” hårförlängning.

Tejp
Löshår som fästs med tejp är det bästa alternativet för den som har väldigt tunt hår, då det är det mest osynliga sättet att fästa det på. Dock så är det en typ av hårförlängning som är mer permanent, som nail hair, och därför kräver att du vårdar ditt hår väl. Löshår som fästs med tejp passar kanske inte alla, men för en del kommer det att vara det överlägset bästa alternativet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *